16 lokakuuta, 2012

koetapetointia

Olen tehnyt tapetointisuunnitelmaa asiakkaalle ja selaillut mallistoja netissä. Kaikista tapeteista ei aina ole saatavilla kuvaa valmiista seinäpinnasta.  Siksipä olenkin ihastunut Eco-Boråstapetterin koetapetointimahdollisuuteen joka löytyy sekä Eco Wallpaper että BoråsTapeter mallistoista. Siinä voit kokeilla eri tapetteja suurina pintoina ja yhdistellä niitä haluamallasi tavalla.

Aloita valitsemalla sivun ylälaidasta Koetapetoi.  Valitse sopiva huonetila minne haluat kokeilla tapetteja. Voit myös vaihtaa sisustukseen erityylisiä huonekaluja. Näin saat muokattua huoneen ilmettä lähemmäs omaa tyyliäsi. Tämän jälkeen ei muuta kuin tapetoimaan. Voit valita valikosta malliston tai rajata hakua esimerkiksi värin mukaan. Sitten vain vedät hiirellä valitsemasi tapetin seinälle. Valitut tapetit näkyvät oikeassa laidassa. Voit katsoa kuviota tarkemmin klikkaamalla suurennuslasia tai poistaa tapetin ruksista. Uuden tapetin voit myös vetää suoraan seinälle edellisen päälle.


Tässä puuhassa saa helposti kulutettua useammankin tunnin kokeilemalla eri vaihtoehtoja. Myös huonetiloja ja sisustusta vaihtelemalla saa samallekin tapetille eri ilmeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.