07 maaliskuuta, 2016

jotain puuttuvaa

Oman talon remontti alkaa olla aika loppusuoralla, kaikki listatkin ovat jo paikoillaan. Muutamia juttuja vielä kuitenkin puuttuu, sellaisia ei niin kiireellisiä. Mutta kaikki valmistuu aikanaan, tällä kertaa kaide saunaan.


Saunassa on leveä alalaude jossa on mukava istuskella jos löylyt äityvät liian napakoiksi. Turvallisuussyistä tarvitaan kuitenkin kaide suojaksi ettei horjahda kiukaalle. Allekirjoittaneella on kuitenkin paha tapa viilailla tälläisia yksityiskohtia ja eihän siihen nyt ihan vain suoraan kakkosnelosta voi lyödä.Suunnittelun tuloksena on tämä näppärä kaiteen pätkä. Ylälauta on hieman vinossa kulmassa joten myös pystytukien päät piti viistota. Samasta laudasta tehtynä viisto osa on kuitenkin pidempi kuin lauta on leveä joten ne piti asetella tuolla tavalla vinoon. Väliin vielä poikkipuu ja tulipa hyvä. Onnea on mies joka toteuttaa vaimon suunnitelmat.

Lähiaikoina sitten kuvat uudesta kaiteesta paikoillaan. Pitää käydä vielä ostamassa oikean väriset peitetulpat ruuvinreikiin (niiltä ei voinut välttyä) ja käsitellä koko komeus parafiinilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.