13 joulukuuta, 2012

jouluinen keittiö

Suunnittelun lisäksi sisustajan homman parhaita puolia on se kun pääsee katsomaan valmista kotia. Kävin eilen vieraisilla katsomassa keittiötä jonne suunnittelin kalusteet ja pintamateriaalit. Pidän kokonaisuudesta, se on raikas ja nykyaikainen mutta myös tunnelmallinen.


Yhdelle seinustalle tuli pitkä työtaso missä on tilaa myös kotitöille. Edellisenä päivänä olikin leivottu pipareita. Katseenvangitsijana on vitriini jonne voi laittaa esille kauneimmat astiat. Myös kaapin päällä on tilaa koska ylätäyttö olisi tehnyt siitä liian raskaan.


Uusi kuuden hengen ruokapöytä sopii keittiöön kuin olisi aina ollut siellä. Valkoiset kaapit ja kalusteet raikastavat korkkilattian lämmintä ilmettä. Siniruutuisessa tapetissa on kapea punainen raita joka toimi sisustuksen punaisena lankana sitoen uudet punaiset kodinkoneet osaksi sisustusta.


Lieden ja altaan taakse välitilaan tuli selkeälinjainen laatta joka yhdistyy kauniisti työtasoon. Muut välitilat tapetoitiin.


Pahoittelen kuvien sameutta joka ei tee oikeutta raikkaille väreille. Kameran säädöt eivät näköjään olleet parhaat mahdolliset talvisessa valossa.

Kalusteet ovat Petra-keittiöiden Nadia ja laatat Pukkilan Bulevar. Tapetti on Galerie Abby Rose 2 sarjasta malli AB27605. Lattiana on jalkojen alla aivan ihana Wicandersin korkkilattia väri Canelle jota suosittelen kyllä keittiöön jossa ollaan paljon jalkojen päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.