17 joulukuuta, 2012

Pantonen värikäs maailma


Pantone on julkaissut vuoden värin 2013 joka on Emerald. Tuo säihkyvä smaragdinvihreä tulee tähdittämään ensi vuoden muotia ja sisustusta. Vilaus väristä on ollut jo otsikoissa Cambridgen herttuatar Catherinen yllä. Vuoden väri tulee varmasti näkymään myös sisustustuotteissa ja tekstiileissä.


kuva


Itse olen aivan innoissani tästä ihanasta vihreästä. Kuten Pantonekin sitä kuvailee väri on ”Eloisa. Säteilevä. Runsas… Eleganssin ja kauneuden väri joka parantaa hyvinvoinnin, tasapainon ja harmonian tunnettamme”. Vaikka tämä rehevä ja eläväinen smaragdinvihreä on vuoden väri, on sen säteilevä energia inspiroinut Pantonen suunnittelijoita tutkimusmatkalla syvemmälle vihreään värimaailmaan. Tämä näkyy eri vihreän sävyinä heidän kokoamissaan miellekartoissa Energiaa, Kulttuuriperintö ja Säteily.

Re-Do it Design –blogissa  on esitelty kaikki Pantonen värikartat kotiin ja sisustukseen ensi vuodelle. Sieltä voi poimia kauniita värimaailmoja inspiroimaan itseään. Näitä värejä löytyy varmasti myös sisustustuotteista ensi vuonna joten täältä voi ammentaa ideoita siitä, miten niitä voi tuoda omaan kotiinsa.


 
kuva


kuva
kuva


Muita kevään värejä Emeraldin lisäksi ovat Grayed Jade, Tender Shoots, Lemon Zest, Dusk Blue, Monaco Blue, African Violet, Nectarine, Poppy Red ja Linen  joista ainakin Monaco Blue tulee varmasti näkymään uusissa tuotteissa. Kuten esimerkiksi Muuton huopaisessa Restore säilytyskorissa.

kuva

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi.