11 heinäkuuta, 2013

rakkaus leimahti

Rakkaus leimahti ensisilmäyksellä, kun heinäkuun Avotakkaa lukiessani huomasin Iittalan uuden Leimu valaisimen jonka on suunnitellut Magnus Pettersen. Näen jo sielujeni silmin miten kaunis valo tuosta kuparin värisestä lasista heijastuu. Valaisimen muoto on kauniin maljamainen ja jykevä betonijalusta antaa sille arvokkuutta. Tämä olisi ihana iltojeni sulostuttaja tuomassa kauniin pehmeää valoa.

kuva

Valaisin on esitelty jo kesäkuun alussa. Iittala on järjestänyt uusille tuotteilleen hauskan esittelytilaisuuden vanhaan kirjapainoon rakennetussa kodissa. Tapahtumasta kertovat mm. Minna blogissaan time of the aquarius, Pinja blogista Pinjacolada sekä Saarah Lilyn blogissa. Tunnelma näyttää todella kotoisalta. Mainio tapa esitellä uutuuksia yhdessä vanhojen tuttujen tuotteiden kanssa.

kuva

kuva

kuva

kuva

Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös Harri Koskisen Lantern joka on nyt sähköistetty. Myös tässä minua kiehtoo lasin kaunis väri ja kaunis muoto. Aikaisemminhan Lantern on tunnettu kynttilälyhtynä.

kuva

kuva

kuva

Odotan jo innolla parin viikon päästä häämöttävää asuntomessureissuani. Jospa vaikka onnistuisin bongaamaan tämän kaunokaisen siellä. Ainakin Avotakassa se on esillä Helena Karihtalan suunnittelemassa kohteessa 20 Durofix Kototalo. Valitettavasti haaveen toteuttaminen voi kestää hieman. Iittalan lehdistötiedotteessa olevat suositushinnat ovat sitä luokkaa ettei Leimu ole mikään heräteostos. Mutta ehkä ostan kuparinvärisen Lantern kynttilälyhdyn ja nautin liekin valosta, tunnelmavaloksihan tätä haaveilenkin. Markkinoille Leimu tulee elokuun puolivälissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.