30 heinäkuuta, 2013

Poimintoja Hyvinkään asuntomessuilta, osa 1

Asuntomessuilla oli jälleen monenlaista mielenkiintoista, ja joistain asioista ja tuotteista haluan kertoa enemmänkin, joten ajattelin ripotella messupostaukset moneen osaan.

Ensin on muutamia poimintoja kivoista sisustusjutuista. Tämä seinään kiinteästi rakennettu hylly valaistuksineen on kaunis tausta perheen valokuville. Siihen on myös helppo tehdä vaihtuvia asetelmia vuodenaikojen mukaan.

Kohde 21 Kivenherra

Lastenhuoneissa oli hauskoja juttuja, kuten VM Carpetin matossa olevat tassunjäljet jotka ovat kenties seinällä näkyvän dinosauruksen jättämiä?

Kohde 2 Käpylä 163

Pidin myös tämän Mikki Hiiri -aiheisen huoneen tunnelmasta. Lelut tuovat huoneeseen eloa, rauhallinen tausta kasvaa lapsen mukana. Tuossa iässä muutokset tulevat niin nopeasti ettei täydellistä remonttia voi ihan joka käänteessä olla tekemässä. Huomatkaa myös hauska valaisin.

Kohde 19 Omatalo Maisema

Tässä nuoren tytön huoneessa on  kaunis väritys ja ihanan hempeä tunnelma. Hennot korallinpunaiset ja persikkaiset yksityiskohdat sopivat liiloihin seiniin ja tuovat tarvittavaa kontrastia. Kevyet huonekalut tekevät pienestäkin huoneesta suuremman tuntuisen, samoin kahdella seinällä olevat ikkunat joista tulee reilusti valoa.

Kohde 15 Passiivikivitalo Lumikki

Kohde 15 Passiivikivitalo Lumikki

Kohde 15 Passiivikivitalo Lumikki

Tämä huone voi olla mitä vain teinin huoneesta työhuoneeseen. Tunnelma on mahtavan dynaaminen kuvatapetin ja siihen sopivan valaisimen kanssa. Kirkkaan väriset verhot vaikuttavat huoneen tunnelmaan ja sitä voi myös helposti muuttaa verhoja vaihtamalla, esimerkiksi petroolin väriset verhot voisivat olla pojalle mieluisammat.

Kohde 22 Villa Domus

Kuvatapetteja oli monissa lastenhuoneissa ja niillä saakin helposti luotua haluamaansa tunnelmaa. Pidin kovasti tästä Mr Perswallin kuvatapetista. Näitä tapettejahan saa tilattua juuri oman seinän kokoisena.

Kohde 6 Kimara Aurinkorinne

Kaikki kuvat ovat itse ottamiani joten ethän lainaa niitä ilman lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.