12 lokakuuta, 2013

Varhainen lintu ja kristallin loistetta

Parasta sisustussuunnittelussa on se, kun näkee valmiin kohteen ja sen miten palaset ovat loksahdelleet paikoilleen. Tässäkin kohteessa kesken remontin tuo lämmin seinäväri näytti aika hurjalta, mutta valmiissa tilassa se sulautuu paikoilleen kauniisti. Värimaailma on poimittu laminaatin sävyistä ja sopii kauniisti myös Pip Studion Early Bird tapettiin. Ensin ihailimme keltaista versiota joka on todella kaunis, mutta se ei ihan istunut muuhun värimaailmaan joten päädyimme valkoiseen.

Väliovet ostettiin vanhan tavaran liikkeestä ja niille teetettiin karmit. Ovet maalattiin kolmella sävyllä mikä korostaa ovien peilejä.Aulatilaan löytyi myös tapetti helposti, se oli asiakkaalla rakkautta ensisilmäyksellä. Econ Street malliston kristallikruunutapetti (nro 6687) on kauniin pehmeä ja tuo loistetta ikkunattomaan tilaan. Kattovalaisin sopii tapettiin täydellisesti, ihan kuin kuviot seinällä olisivat siitä heijatuvia varjoja.Aulassa on myös kauniita yksityiskohtia kuten hormin muurauksen päälle asetetut kirjaimet sekä tikkaisiin kiedotut valot. Myös listoituksessa käytetyt kulmapalat tuovat viimeisteltyä ilmettä.
Kun sisustusta aloitettiin suunnittelemaan jo rakentamista aloitettaessa, ehdittiin myös valaisimiin kiinnittää huomiota. Vuoteen vieressä olevat seinävalaisimet saatiin upotettua kauniisti paneeliin ilman häiritseviä johtoja. Myös aulan seinävalaisimet ovat kiinteästi seinässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.