26 helmikuuta, 2014

tästä se ajatus lähti

Nyt voi kyllä lainata Tikkurilaa ja todeta, että "Siitä se ajatus sitten lähti...". Tällä kertaa palovaroittimesta. Ostin taannoin asuntomessuilta Harri Koskisen Kupu palovaroittimia. Hillitympien valkoisen ja harmaan lisäksi en voinut vastustaa tätä ihanaa sammalenvihreää. Sitten vain suunnitellaan minne tämä vihreä palovaroitin laitettaisiin ja mitä sille kaveriksi.Vihreitä tapetteja katsellessani vastaan tuli Sandbergin ihana Waldemar jota oli katsellut aikaisemminkin. Minusta se sopii hyvin kodinhoitohuoneeseen piristämään pyykinpesua ja näkyypä se mukavasti keittiön aamupalapöydän ääreenkin. Eivätkä vihreät lehdet ole häirinneet minua talvellakaan, pikemminkin päinvastoin kun ne muistuttavat kesästä.
Koska tämä oma rakennusprojekti etenee muiden töiden takia välillä hitaammin ja välillä nopeammin, niin näitä kodinhoitohuoneen kaappejakin ehdin pohtia sen verran että Ikea vaihtoi välissä keittiömallistonsa. Harmillista sinänsä, koska vanhasta mallistosta löytyi vielä 50 cm leveä allaskaappi, uudestapa ei. Nyt on sitten sovellettu ovet kulmakaapin ovista ja ihan hyvin toimii. Onneksi on tuo oma nikkari joka sitten toteuttelee näitä minun viritelmiä. Hieman tässä vielä on viimeistelemistä, listoja puuttuu ja ikkunatkin voisi pestä :)


Pyykinpesuaineet ovat tasolla kätevästi korissa jonne voi heitellä pesupallotkin odottamaan käyttöä. Taso on Ikean massiivipuutaso jonka öljysin, kaapinovet ovat Laxarby ja vetimet Fåglavik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.