03 toukokuuta, 2014

ideoita terassille

Aurinkoiset ilmat houkuttavat miettimään elämää ulkona vaikka ilma onkin vielä viileää, ainakin täällä pohjoisemmassa osassa Suomea. Edellisen postauksen innoittamana kokosin muutamia terassikuvia inspiraatioksi.

Päivällä auringon paistaessa istuskelualueelle voi kaivata hieman suojaa. Erilaiset pergolat ja purjekankaat antavat suojaa suoralta paisteelta mutteivät varjosta liikaa. Ulkona auringonpaisteessa kannattaa suosia kirkkaita värejä jotka pääsevät näin oikeuksiinsa. Ulkotiloja voi piristää erilaisilla koristetyynyillä jotka sopivat kesäkukkien väriin tai korostavat niitä. Kukkaistutusten lisäksi voi pöydälle koota maljakkoon leikkokukkakimpun tai leikata muutaman suurikukkaisen pionin.

Freshome

Dream Homes Decoration

Core Architect

Desing Intuit

Illan hämärtyessä voi terassille viritellä valoja. Nykyään on saatavilla erilaisia ulkotiloihin sopivia sisustusvalaisimia. Jalkalamppu yhdessä istuskeluryhmän kanssa tuovat tunteen asutusta tilasta. Myös matolla voi rajata oleskelualuetta viihtyisämmäksi. Erilaiset epäsuorat valaistukset sopivat hyvin tunnelman tuojaksi hämärtyvässä illassa jossa ei kaivata tehokasta valaistusta.

Freshome


Fopple

Home Design Idea

Tréndir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.