16 syyskuuta, 2014

narupurkit ja syksyn tunnelmaa

Lauantaina rautakaupassa käydessä tuli pistäydyttyä myös tuossa meidän paikallisella kirpparilla. Siellä olikin astiamessut mikä oli mukava yllätys. Aikani lasia ja posliinia ihasteltuani päätin napata matkaani pienen söpön narupurkin. Kokoa sillä on hauskasti 0,65 litraa. Olen näitä purkkeja ihastellut blogeissa ja koittanut silloin tällöin bongailla itsellenikin. Täällä vain tuntuvat olevan yleisempiä nuo Ilves-tölkit jotka ovat kyllä kivoja nekin, mutta kannen kierteet häiritsevät joskus. Tuon isomman vihreän onnistuin löytämään Torista keväällä.
Pikkupurkki on kuin tehty koristeomenapuun pienille punaposkille. Ihastelen niitä aina puussa ja nyt nappasin jonkun sisällekin. Kuvia varten nostin kuitenkin molemmat ulos aurinkoon. Vihreään purkkiin sopisi ihanasti pihlajan marjainen oksa, tänä vuonnahan ne suorastaan notkuvat taakan alla. En raskinut kuitenkaan leikellä pihapuuta joten piti keksiä muuta ja napata tatarista pari oksaa. Niihin ei ole vielä tullut ruskaa joka tuo leiskuvat värit mukanaan.
Kunhan kunnostaudun tässä kuvien ottamisessa pitää esitellä pari muutakin kirpparilöytöä. Yksi niistä on jalkalamppu jonka maalaamisen kanssa väännän kättä itseni kanssa. Pitänee ensin katsoa minne se asettuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.