01 lokakuuta, 2014

suihkuhyllyn metsästystä

Nykyään on hyvin yleistä, että suihkuun rakennetaan syvennys tai kiinteä hylly shampoita ja saippuoita varten. Mutta entäpä jos hyllyn rakennus ei jostain syystä onnistu tai muuttaa uuteen asuntoon jonka kylpyhuonetta ei tarvitse remontoida? Tarjolla on monenlaisia imukuppiratkaisuja ja suihkuseinän päälle ripustettavia koreja. Kaikki vaihtoehdot eivät ole välttämättä kovin silmiä hiveleviä, käytännöllisyydestä puhumattakaan.

Metsästin ratkaisua shampoon säilytykseen suihkussa ja löysinkin muutaman. Vähän samaan kategoriaan ripustettavien hyllyjen kanssa menee tämä ratkaisu jossa kiinnitetään suihkuverholle tarkoitettu tanko seinään ja siihen voi ripustaa erilaisia koreja. Tästä saa muokattua itselleen sopivaa säilytystilaa.

kuva

kuva

Tyylikäs ja eleetön ratkaisu on Bbuddy jonka voi asentaa hyllyksi tai lokeroksi. Tämä antibakteerisesta corianista valmistettu hylly on helposti puhdistettavissa. Epäselväksi jää hyllyn kiinnitys, mutta veikkaisin, että se vaatii ruuvaamisen seinään.


kuvat

Jos ei halua tehdä reikiä seinään, mutta haluaa että hylly on tukevasti paikoillaan, on Smedbolla hyvä ratkaisu kiinnitykseen. Heillä on siistit kiinnikkeet jotka liimataan seinään ja ne voi irrottaa kuumailmapuhaltimella tarpeen vaatiessa. Asennuksesta löytyy video täältä.

kuva

Itse olen pitänyt hyvänä ratkaisuna omastakin kylpyhuoneesta löytyvää Hansgrohen Ecostat Select suihkutermostaattia jonka päälle sopii puolenkymmentä purkkia. Tasainen lasipinta on helppo pitää puhtaana. Sama idea on myös Puravida ja Axor suihkuhanoissa.

Ecostat Select

Puravida

kuva

Axor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.