12 maaliskuuta, 2015

kylpyhuoneesta Spa

Samalla, kun hankimme listoja muualle taloon, päätimme uusia myös kylpyhuoneen listat. Vanhat listat eivät ole olleet kuin pari vuotta, mutta ovat luvalla sanoen kamalan näköiset. Puulistat eivät kestä suihkun lähellä vaan imevät vettä itseensä, vääntyilevät ja maali rapisee. Myös itseään kuivaksi ravisteleva koira levittää vettä tehokkaasti ympäriinsä :)

'kauhukollaasi'

Koska aikaisemmin yläkertaan laitetut listat ovat Malerin mallistoa jatkoimme samalla hyväksi havaitulla linjalla. Listojen mallinumeroita netistä tarkistaessani (eihän niitä nyt mihinkään ylös kannata tälläisia asioita laittaa...) huomasin heidän kostean tilan Spa-listansa. Kosteuden kestävästä MDF:stä valmistetut listat ovat juuri sitä mitä kaipasin. Tarkoitettu kosteaan tilaan, pitävät muotonsa ja varmasti myös maalinsa. Heillä on myös oma mallisto Spa-paneeleita joista saa halutessaan kylpyhuoneeseenkin täysin valkoisen katon.Uudet raikkaat listat. Ihanaa <3

Toisella laidalla kylpyhuonetta on penkki joka on kiinnitetty seinään. Onpa mukava pyyhkäistä tuolta alta kun ei ole ylimääräisiä jalkoja kierreltävänä. Halkolaatikko on renkailla ja se on näppärä siirtää saunan oven viereen lämmitettäessä ja takaisin penkin alle suojaan kun kylvetään. Pyyhkeille on omat koukut hyllyn alla. Näitä ei aikaisemmassa kylpyhuonepostauksessa vielä ollutkaan hankittuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.