08 maaliskuuta, 2015

viimeisteltyjä yksityiskohtia listoilla

Työkiireidensä lomassa tuo minun näppärä mieheni on ehtinyt viimeistelemään myös tätä meidän remonttia. Vaikka pääsääntöisesti alkaa ollakin jo valmista, niin kyllähän listat ovat se piste iin päälle. Ne tuovat ryhtiä ja antavat myös suunnan tunnelmalle. Meillä se on hieman romanttista, listat ovat leveitä ja niissä on muotoja.Kuistin punainen seinä rajautuu kauniisti listoilla. (Kuvia vasta maalatusta seinästä täällä ja täällä.) Korkealla seinällä oleva paneeli ei kuitenkaan kaivannut mielestäni valkoista jalkalistaa joten teimme samasta paneelista siihen oman hieman leveämmän listan. Tällainen ratkaisu taas vaatii soveltamista siinä miten jatketaan perinteisellä listalla. On toki olemassa valmiita kulmapalojakin listoihin, mutta tuollainen yksinkertainen viiste listan päässä toimii myös.
Käytävälle pitäisi saada vielä yksi väliovi paikalleen ja karmit maalattua niin ovetkin voisi listoittaa. Rouvan kunnianhimoinen projekti vanhojen ovien kunnostamisesta on muuttunut jälleen kerran yhteiseksi projektiksi.


Yläkerran aulassa en halunnut kulkuaukon reunaan raskaita listoituksia. Sehän tarkoittaa jälleen katonrajassa kattolistojen viimeistelyä päättämällä lista kauniisti. Samanlaiset palaset tuli myös kattolyhtyjen reunaan.Vessassa koristeellinen lista sopii mielestäni tapettiin ja peilin kehykseen kuin nakutettu. Eräs monista monista projekteistani on tuo vanha tuoli joka odottaa kunnostusta. Vanha vaaleanpunainen sopii kuitenkin tänne niin hyvin, että tuoli saa pitää värinsä vielä tovin aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.