09 lokakuuta, 2015

hämärän hyssy


Iltojen taas pimetessä olen sytytellyt tunnelmavaloja vähän sinne sun tänne. Tuollaiset koristevalot ovat mukavia kun ne valaisevat niin paljon, että näkee kulkea, mutteivät häikäise ja pilaa mukavaa hämärän hyssyä. Näistä syksyn pimeistä illoista jaksaa vielä nauttia, marraskuun lopulla voi hymy vähän hyytyä jos ei ole lunta tuomassa valoa.

Nämä valopallerot ovat yläkerran aulassa kirjahyllyn päällä. Olen ostanut ne joskus Hulluilta Päiviltä ja tavoilleni uskollisena mahdollisimman värikkäänä versiona.


Kirjahylly löysi mukavasti paikkansa aulasta ja sai seurakseen jalkavalaisimen ja keinutuolin jotka on hankittu juuri tähän soppeen. Tuollaista pampulajalkaista lamppua sain metsästää tovin, yksi oli kassalla menossa kun lähdin sitä noutamaan. Tässäkin oli suuri ja nuhjuinen varjostin jonka heitin suosiolla menemään ja hain Ikeasta uuden. Keinutuoli taas löytyi ihan onnekkaasti pienellä vaivalla tori.fi sta. Suunnittelin ihan kunnon keinutuolia, mutta tuo toinen puolisko huomautti ettei sellainen pitkine jalaksineen tuohon sovi ja näinhän se on. Tämä sitten ilmeistyi juuri sopivasti ja muodotkin ovat kohdillaan. Pidän erityisesti selkänojan koristeista.
Keinutuolia vastapäätä olevan hyllyn päällä on ihana Toisesta metsästä jota on mukava katsella lukemisen lomassa. Ikean PS Jonsberg -maljakon reikäkuviot pääsevät oikeuksiinsa, kun vaasin sisälle laittaa patterikäyttöisen valon.Nytkin taidan vetäytyä koneen äärestä yläkertaan tunnelmoimaan ja kenties lukemaan jotain. Nautitaan hämärästä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.