08 joulukuuta, 2015

värikästä lasia

Sain eilen postia Sannalta PLG Printingistä. Sanna kertoi viestissään printeistä joita he tekevät lasille ja myös muille materiaaleille kuten puulle, metallille, muoville tai tekstiileille. Kävin heti tutustumassa heidän kotisivuihinsa ja täytyy todeta että wau!

Oman kuvan (tai vaihtoehtoisesti jonkun kuvan heidän printtikirjastostaan) voi tulostaa esimerkiksi keittiön välitilan lasiin tai suihkuseinään. Näiden perinteisten vaihtoehtojen lisäksi kuvalasia voi käyttää esimerkiksi tilanjakajissa tai ikkunoissa tai vaikka takan eteen tulevassa kipinäsuojassa. Kuvia voi tulostaa myös erilaisiin pöytiin, kelloihin, lamppuihin... Kannattaa käydä heidän nettisivuillaan vilkaisemassa mm. kuvaa peilistä jossa on kaunis kukkakuvio tai miten kuviolaseja voi käyttää vaikka keittiön vitriiniovissa.

Koska lasi päästää valon lävitseen värit heräävät aivan uudella tavalla eloon. Tätä voi hyödyntää taideteoksissa kuten viimeisessä kuvassa jossa on Nelson Mandela. Oma lomakuva tai kuva lapsista tai lemmikistä saa uudenlaisen säväyksen. Idoita on loputtomasti ja heiltä voi sitten kysyä apua toteutukseen.

Tämä ei ole yhteistyö vaan ihan omasta mielenkiinnostani haluan jakaa tämän teidän kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.