28 maaliskuuta, 2013

Lindsayn koti

Lindsay Mens Craig on osa Sarah Richradsonin tiimiä. Style at home -sivuilla on esitelty hänen kotinsa jossa on käytetty rohkeasti väriä vaikka samassa tilassa on useita toimintoja. Asunto on 800 square foot eli noin 74 neliötä.


Olohuoneessa on raikkaita ja kauniita sinisen sävyjä. Niitä piristämässä sekä lämpöä tuomassa on käytetty punaista sekä puuta. Ripaus mustaa tuo ryhtiä sisustukseen.


Pienissä tiloissa kannattaa suosia avarampaa ilmettä tuomaan nojatuoleja joissa ei ole käsinojia. Sohva, jossa on jalat ja se on selvästi irti lattiasta, antaa enemmän tilan tuntua kuin sohva jossa on lattiaan asti yltävä helma.


Ruokailuryhmän kevyet ja sirot kalusteet eivät tee siitä liian hallitsevaa osaa huoneesta.  Lasi ja kromi yhdistävät ne myös sohvapöytään. Kalusteet eivät tee tilasta kuitenkaan liian modernia kun ne yhdistetään verhoiltuun sohvaan ja puisiin lipastoihin.


Väriä voi tuoda tauluilla ja tekstiileillä. Ripaus korallinpunaista antaa säväyksen rohkeasti raidoitetulle seinälle.


Kotiin on tuotu väriä ja säihkettä rohkeasti erilaisissa yksityiskohdissa. Lipaston peilireunus ja hauska koruteline antavat tilalle ylellisen ilmeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.