02 maaliskuuta, 2013

pitsiä

Pitsiä alkaa taas näkyä pukeutumisessa ja minua rupesi kiinnostamaan miten tämä trendi näkyy sisustuksessa. Hieman asiaa tutkittuani huomasin, että pitsi on näkynyt maailmalla huonekaluissa jo useamman vuoden. Esimerkiksi Marcel Wandersin Chrochet Chair on julkaistu Miamissa 2006 ja on tehty samalla tekniikalla kuin jo aikaisemmin julkaistu Crochet Table. Myös musta pikkupöytä on kaunis ja tuohon uskaltaisi laskea lasinkin ilman että tarvitsee pelätä sen keikkaavan.

via

via
via

Patricia Urquiolan puutarhahuonekalut ja pitsimatto ovat kauniita. Pitsimattohan onkin samantyylinen kuin nyt täälläkin paljon esillä olevat virkatut pitsimatot.

via


via

via

Kotiin voi pitsiä tuoda erilaisissa astioissa kuten säilytyspurkeissa tai maljakoissa. Tai mikseipä esimerkiksi pihalaatoissa. Näitäkin voi askarrella itse, erilaisiin betonitöihin löytyy varmasti ohjeita.

Citymarket
via
via
via

Myös tekstiileissä, kuten pöytäliinoissa ja torkkupeitoissa, voi olla hieman pitsiä tuomassa pehmeyttä arkeen.

H&M
Adella
H&M


Rohkeimmat voivat sisustaa seinänsä pitsillä. Joko tapetoimalla esimerkiksi Ellokselta löytyvällä Decor Maisonin tapetilla tai maalaamalla oman pitsin Tikkurilan ohjeiden mukaan.

Tikkurila
Decor Maison


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.