02 elokuuta, 2013

Poimintoja Hyvinkään asuntomessuilta, osa 2

Asuntomessuistahan on ollut paljon kuvia lehdissä ja netissä jo ennen messuja ja tietysti nyt messujen aikana. Silti kuvat eivät aina tee oikeutta tuotteille vaan ne ovat luonnossa nähtynä jopa hienompia kuin kuvissa. Yksi näistä jutuista on mielestäni Konto akustiikkalevyt. Minulla oli jo facebookissa kuva heidän hienosta muotoon leikatusta akustiikkalevystään, teoksesta nimeltä Hanabi. Silti kuvat eivät anna koko kuvaa siitä miten tuote sopii ympäristöönsä ja kokonaisuuteen. Tämä on kaunis ja sopii ympäristöönsä, näyttävä muttei hypi silmille.

Kohde 4 Hailuoto 153a

Myös muutamat keittiöt jäivät mieleeni. Yksi tietysti oli Helena Karihtalan suunnittelema sininen keittiö. Minusta on hienoa, että näinkin isoon sijoitukseen kuin keittiö on, uskalletaan kuitenkin valita rohkeasti oma linja. Kun valitaan jotain itselle todella mieleistä niin se ilahduttaa varmasti enemmän kuin varman päälle tehdyt valinnat.

Kohde 20 Durofix Kototalo

Pidin myös siitä miten valkeisiin alakaappeihin on yhdistetty lämmintä puuta yläkaapeissa kuten näissä keittiössä ja kodinhoitohuoneessa.

Kohde 24 Bassotalo Villa Avanti

Kohde 24 Bassotalo Villa Avanti

Puukuviot ovissa ovat kauniita ja niillä saa erilaista ilmettä yhdistelemällä niitä yksivärisiin oviin tai värillisiin runkoihin.

Kohde 2 Käpylä 163

Kohde 9 ValmisJukka Trendo

Saunat alkavat olla minun makuuni välillä jo liiankin vaaleita, mutta tämä kaunis lauteisiin integroitu Nuoska kiuas kelpaisi minullekin. Valkoiset jokikivet seinällä korostavat kauniisti kiuasta ja puun lämmintä väriä.

Kohde 22 Villa Domus

Ja olihan siellä tietysti Iittalan Leimu josta haaveilin jo aikaisemmin, useammassakin kohteessa. Kyllä se on kaunis, ei voi kuin ihastella tuota kuparinväristä lasia. Luonnossa nähtynä ehkä tuo suurempi koko olisi se minkä valitsisin itselleni. Se on tarpeeksi suuri esimerkiksi lattialle sijoitettavaksi ja suuremmassa lasi on hieman paksumpaa jolloin väri on syvempi.

Kohde 18 Deko-Talo

Kohde 23 Rock-kivitalo Cliff

Kaikki kuvat ovat itse ottamiani joten ethän lainaa niitä ilman lupaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo akustiikkakukka on kyllä hieno. Ja keittiöt kans. Nopeasti säikkyisi, että tumma puu ylhäällä ja valkoinen alaosa olisi epätasapainoinen mutta tuohan toimii :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.