14 elokuuta, 2016

Widgrenin talo - asuntomessut 2016

Luvassa pari asuntomessupostausta näin messujen jo päätyttyä :) Tämän vuoden asuntomessujen oheiskohteena oli Widgrenin aito pohjalaistalo Seinäjoen Ylistaron Kitinojan perinnekylässä. Poikkesimme siellä sunnuntaina Seinäjoelle ajellessamme. Vanha talo on siirretty paikalleen muualta ja rakennettu mahdollisimman pitkälle vanhojen rakennustapojen mukaisesti. Silti sinne on upotettu myös nykyajan vaatimuksien mukaisesti keittiö ja kylpyhuone joita talossa ei alunperin ole ollut. 



Keittiön kaapistot ovat hienot ja väritys sopii pohjalaiseen taloon. Avohyllyssä on kauniita yksityiskohtia jollaisia toivoisin nykyrakentamisessakin nähtävän suorien linjojen sijasta.



Makuuhuoneessa on kauniit käsin maalatut tapettikuviot. Huoneen tuunnelma on valoisa ja rauhallinen. Täällä on mukava herätä uuteen päivään. Perinnetekstiilit ovat kauniisti esillä.



Tuvan värimaailma on saanut kenties vaikutteensa kauniista kaapista. Täälläkin seinäpinnat ovat käsin maalattuja. Listoituksiin on kiinnitetty myös huomiota kuten niin moniin yksityiskohtiin talossa ikkunoita myöten. Lisää talosta voi lukea heidän blogistaan Italianpunainen paritupa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.