05 toukokuuta, 2013

apua runsaudenpulan kanssa pähkäilevälle…


Suunnittelen tänne Muhokselle toukokuun lopulla olevaan tapahtumapäivään pientä esittelyä Finlaysonin tuotteista. Ajattelin tuoda muutamia kevään uutuuksia lähemmin tutustuttavaksi ja myyntiin. Siitä voi sitten vaikkapa poimia lahjan valmistuvalle. Asiassa on vain sellainen positiivinen ongelma, että Finlaysonilla on niin monta kaunista kuosia mistä valita. Siksipä ajattelinkin järjestää pienen kyselyn asiasta.

Vastaa kommenttilaatikkoon seuraaviin kahteen kysymykseen:

Mikä olisi hyvä lahja valmistuvalle:
 1. keittiötekstiilit (essu ja keittiöpyyhe)
 2. kylpyhuonetekstiilit (meikkipussi tai toilettilaukku)
 3. makuuhuonetekstiilit (pussilakana ja tyynyliina)

Mikä on mielestäsi kaunein kuosi:
 1. Oma perhe
 2. Lei
 3. Taimi
 4. Kaulaketju
 5. Kubis
 6. Coronna
 7. Salava
 8. joku muu (esimerkiksi Elefantti tai Optinen omena)

Näiden vastausten avulla valikoin tuotteet joihin voi tulla tutustumaan lähemmin lauantaina 25.5.
Itse kysely jatkuu kuitenkin tuohon päivään saakka ja myös tapahtumapäivän aikana voi vastata kyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvon oululaisen suunnittelija Susanna Sivosen Kaulaketju-kuosisen toilettilaukun. Voittaja voi valita kahdesta ihanasta väristä valko- tai harmaapohjaisen.
Itselläni on jo tuo harmaapohjainen toilettilaukku joten olisikohan tarvetta valkopohjaiselle meikkipussille?

edit: Kyselyyn voi vastata nimimerkillä. Kun voittaja arvotaan niin hän voi sitten ilmoittaa minulle yhteystietonsa sähköpostilla.

edit 25.5.: Arvonta suoritettiin nettiin vastauksen jättäneiden ja tapahtumapäivänä arvontakupongin täyttäneiden kesken. Onnettarena toimi Taulutuksen Riikka Kontio ja  onni suosi Hilkka Partasta Muhokselta, hänelle on ilmoitettu voitosta. Onnea voittajalle :)

Kubis

Taimi

Coronna

Kaulaketju

Salava

Lei

Oma perhe

5 kommenttia:

 1. Paras lahja olisi makuuhuonetekstiilit ja minulle mieluisin kuosi on Taimi, vaikkakin pidin kaikista kuoseista esim. oma perhe on tosi kiva.

  Jaana S.

  VastaaPoista
 2. Tuo Lei-kuosi on kyllä ihastuttava. Arvon makuuhuone ja keittiötekstiilien välillä. Lakanat on tarpeelliset mutta jos on intohimoinen keittiöihminen niin varmasti essu olisi kiva piristys.

  VastaaPoista
 3. Paras lahja makuuhuonetekstiilit ja kuosina Lei

  VastaaPoista
 4. Eniten miellyttäis tuo Coronna-kuosi tällä hetkellä ja makuuhuoneen tekstiilit lahjaksi :) (voisin ottaa vaikka itelleki)

  Anu L.

  VastaaPoista
 5. lei ja makuuhuonetekstiilit, noissa vois tulla raikkaat unet.

  t. RK

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.