11 toukokuuta, 2015

keväisen vihreää ja taivaansineä

Kevät on saapunut näillekin leveysasteille ja ulkona alkaa olla ihanan vihreää. Kevään ensimmäinen vihreä on aivan eri tavalla raikasta kuin myöhemmin kesällä. Sininen taivas on harmaan talven jälkeen tervetullut näky.




Pihalla on päässyt jo vähän haravoimaan, mutta varsinaiset pihatyöt ja kesäkukkien laitto saavat vielä odotella. Onneksi krookukset kukkivat. Hannu ja Kerttu päättivät kuitenkin tulla jo ulkoilemaan. Yleensä en harrasta esineiden nimeämistä, mistä lie näille veijareille moiset nimet tullut. Karvainen apulaiseni tuli ihmettelemään mitä minä kyykin.



Kevät saa kaipaamaan pientä piristystä myös sisälle joten päätin kaivaa esille meidän kesäpäiväpeiton. Siinä on myös keväistä vihreää ja kaunista vaaleansinistä jotka sopivat kevääseen täydellisesti. Peitto on matkamuisto häämatkalta, kuten myös talviversio joka näkyy täällä. Vähän hullun hommaahan se on raahata isoja päiväpeitteitä meren takaa, mutta toisaalta nämä ovat sellaisia matkamuistoja jotka ilahduttavat arjessa eivätkä pölyty hyllyssä tai hautaudu kaapin perukoille. Näitä varten piti kyllä ostaa myös yksi matkalaukku lisää :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.