06 toukokuuta, 2015

flower power


Minusta on mukava ostaa kukkia tuomaan väriä sisutukseen. Eteisen sininen pikkupöytä on mitä parhain paikka kauniille kimpuille. Siinä ne ovat jotenkin mukavasti matkan varrella ilahduttamassa. Tällä kertaa meinasi kaupassa olla ongelma kukkia valitessa koska siellä oli useampia ihania värejä. Päädyin kuitenkin näihin raikkaan värisiin neilikoihin.


Pöydän vieressä seinään nojailee myös vanha lankun pätkä joka löytyi piharakennusta purettaessa. Missä lie seilannut ennen irtoamistaan. Ilta-aurinko luo siihen mukavia varjoja.
Kimppu oli niin iso, että siitä riitti pari oksaa myös pienempään maljakkoon. Jotenkin luontevasti se päätyi yläkerran vessan allastasolle. Siinä se piristää heti aamulla ja illalla hampaita pestessä.Kuvien ottamisen kanssa päätin noudattaa Tarjan ajatusta siitä ettei kuvia tarvitse stailata. Meillä se tarkoittaa sitä etten siirtele koiran makupalapusseja pois eteisen pöydältä tai melkein tyhjää saippuaa pois altaan reunalta. Jospa tämä myös madaltaisi kynnystä laittaa kuvia kotinurkista tänne. Tälläiselta nuo tasot arkenakin näyttävät. Sitä paitsi värikkäät kukat vievät katseen pois pienistä säröistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.